Het team achter Via Vincent

Patrick Riemers

Patrick Riemers

Eigenaar en gedreven data-analist

Patrick is eigenaar van Via Vincent en al jaren actief met online ondernemen. Patrick is een energieke ondernemer die zijn opgedane kennis graag toepast op zijn projecten. Helpt mensen graag verder met hun online activiteiten. Doorziet data en vertaalt deze naar bruikbare inzichten.
Vincent Verboom

Vincent Verboom

Woordtovenaar

Vincent is creatief met content. Geef hem de letter A en hij geeft je het hele alfabet. Kent alle spreekwoorden op zijn duimpje. Gaat door het vuur voor een mooi verhaal en helpt vacaturedoelen omzetten naar resultaat.
Miranda Riemers

Miranda Riemers

Kwaliteitsborging en screening

Miranda is bij Via Vincent verantwoordelijk voor het hoge kwaliteitsniveau. Ze draagt zorg voor vacatureteksten, video’s en andere bedrijfsuitingen die werken. Daarnaast overziet zij, met haar achtergrond in de psychologie, de screening van cv’s en kandidaten.

De digital recruitmentservice voor meer én betere sollicitanten

 

Bij Via Vincent geloven we in een digitale wervingsaanpak die resulteert in gemotiveerde en oprecht geïnteresseerde sollicitanten voor iedere functie. Via Vincent richt zich via digitale kanalen als Google, LinkedIn of Facebook op kandidaten met de kwaliteiten en interesses die passen bij je bedrijf en de vacature. In plaats van in een vaste poule werkzoekenden de meest passende persoon te vinden, introduceren wij je bedrijf en de vacature bij mensen met de juiste kwalificaties en persoonlijkheid. Hierdoor ben je verzekerd van gemotiveerde sollicitanten met oprechte interesse.

Je bedrijf onder de aandacht bij de juiste doelgroep

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten wij wat werkt. Je vacature komt op het juiste moment en op de juiste plaats onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Hierdoor krijg je meer relevante sollicitaties, een betere naam als werkgever en een sneller wervingsproces. Je bedrijf valt op bij de juiste doelgroep en dat heeft effect!

Je vacature vervullen Via Vincent? Dit gaan we voor je doen:

 

   • Overleg over functieprofiel en doelgroep
   • Analyseren kenmerken doelgroep
   • Wervende advertenties ontwerpen
   • Social media campagnes opzetten
   • Het monitoren van de resultaten via statistieken
   • Campagne indien nodig aanpassen na analyse statistieken
   • Eerste selectieprocedure op sollicitaties (indien gewenst)

Digital recruitment

Door slimme inzet van digitale kanalen bereiken we meer gemotiveerde kandidaten met oprechte interesse.

Continu personeel werven

Vacatures worden het hele jaar lang ‘geboost’. Een continue stroom aan sollicitanten is dus gegarandeerd.

Executive search

Heeft je organisatie een vacature voor een hoge (management) functie? Ook hiervoor vinden we de geschikte professional!

Via Vincent is zeer betrokken en pro-actief. Eind oktober was onze vacature uitgezet en eind november was onze nieuwe medewerker al gestart! Top werk!

Angelique Maas

Via Vincent
2018-12-13T17:51:44+00:00
Angelique Maas
0
0
Via Vincent

“Een goede sollicitant vinden is lastig in onze branche. Gelukkig is er snel geschakeld en is de campagne met succes bijgesteld. Uiteindelijk hebben we 4 mensen aangenomen in plaats van 1.”

Jeroen van Dijk

Via Vincent
2018-12-14T16:11:15+00:00
Jeroen van Dijk
0
0
Via Vincent

Veelgestelde vragen

Zijn jullie een recruitment agency?
Wij zijn geen recruitment agency in de traditionele zin van het woord. Zo heeft Via Vincent geen eigen poule aan werkzoekenden die voorgesteld worden bij het vervullen van een vacature. Hoe wij wel werken? Wij promoten vacatures via de passende online kanalen onder kandidaten die het best passen. Op deze manier ben je verzekerd van gemotiveerde sollicitanten met oprechte interesse in de functie.
Vervullen jullie elk type vacature, binnen elke branche?
Ja, wij vervullen elk type vacature, binnen elke branche.
Als ik een vacature heb geplaatst, wat kost het dan om hem te vervullen?
Bij Via Vincent zijn alle kosten vooraf duidelijk. Deze kosten zijn enkel voor het werven van sollicitanten. Hiervoor hebben wij diverse pakketten met vastgestelde prijzen ontwikkeld. Heb je de juiste kandidaat gevonden via het traject dat je bij ons bent gestart? Je betaalt dan ook niets extra wanneer je een sollicitant naar aanleiding van onze campagne in dienst neemt.
Wat is de gemiddelde tijd dat een vacature openstaat?
Dit is afhankelijk van de functie, het gewenste functieniveau van de kandidaten en de branche waarin je actief bent.

Digitaal recruitmentservice

Vacature te vervullen? Dat doe je Via Vincent!